Suomen Internet-yhdistys ry on TIVIA-yhteisön jäsen ja siksi SIY:n jäsenyys on samalla myös TIVIAn jäsenyys. SIY:n ja TIVIAn jäseneksi voit liittyä TIVIAn kotisivuilla, jossa on myös lisätietoa jäseneduista.

SIY toimii myös Internet Societyn Suomen chapterina ja ISOCin kansainvälisten periaatteiden mukaisesti Suomen chapterilla on oma TIVIAsta erillinen jäsenrekisterinsä. ISOCin Suomen chapterilla ei kuitenkaan ole omaa SIY:stä riippumatonta ohjelmaa, vaan kaikki yhdistyksen toiminta tapahtuu SIY:n puitteissa ja tapahtumat ovat avoinna vain SY:n jäsenille.

ISOC Finlandin jäsenyys ei siis oikeuta osallistumaan SIY:n tapahtumiin, vaan tähän tarvitaan SIY:n jäsenyys. SIY:n toiminnasta kiinnostuneille suositellaan sekä SIY:n että ISOC Finlandin jäsenyyttä.

 

TIVIA-jäsenyys

Liittymällä Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n kautta Pohjois-Pohjanmaan Tietojenkäsittely-yhdistyksen jäseneksi pääset nauttimaan samalla kertaa kahden yhdistyksen jäseneduista. Liittyminen tapahtuu TIVIA:n sivujen kautta. Lisätietoja TIVIA:n jäsenyydestä ja liittymislomakkeen löydät täältä.

Liittyessäsi TIVIA:n jäseneksi pääset osalliseksi myös muista liiton sisaryhteisöistä sekä teemayhdistyksistä. POTKY:n sisaryhteisöt/teemayhdistykset ja niiden tarkemmat esittelyt löydät täältä.

Paikallisjäsenyys

Paikallisjäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ilmaiseksi tai tapauskohtaisesti määriteltyä, jäsenille erikoishintaista osallistumismaksua vastaan. Vuonna 2018 paikallisjäsenyyden hinta on  20 euroa.

Liittyäksesi POTKY ry:n jäseneksi täytä alla olevat kohdat ja klikkaa Lähetä-painiketta. Tervetuloa jäseneksi!

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäseneksi voit liittyä oheisella lomakkeella.