Internet ja sota -paneelikeskustelu

Finnish Internet Forum (FIF) järjesti 23.5.  Helsingin yliopiston Tiedekulmassa paneelikeskustelun aiheesta Internet ja sota. Asiantuntijapaneeli pureutui kysymyksiin siitä, millä tavoin sota on vaikuttanut internetiin, ja miten internetin kautta on pyritty vaikuttamaan Suomessa ja muualla sodan aikana. Panelisteina toimivat Mikko Hyppönen (F-Secure), Catharina Candolin (OP, entinen Puolustusvoimien tietoturva-asiantuntija) sekä Peter Sund (Kyberala ry:n toimitusjohtaja). Keskustelun moderoi SIY:n puheenjohtaja Johan ’Julf’ Helsingius.

Linkit tallenteeseen:

https://livestream.com/accounts/686369/events/10424213/player?width=600&height=338&enableInfoAndActivity=true&defaultDrawer=&autoPlay=false&mute=false


Finnish Internet Forum on YK:n alaisen Internet Governance Forumin (IGF) kansallinen keskustelufoorumi. Sen tavoitteena on edesauttaa kansalaiskeskustelua internetiin liittyen ottaen mukaan kansalaisyhteiskunnan, liike-elämän, julkisen hallinnon ja akateemisen maailman edustajia.


Internet and War panel discussion

Finnish Internet Forum (FIF) organized a panel discussion on ‘Internet and War’ on Monday May 23rd at the Think Corner of the University of Helsinki. An expert panel discussed how the ongoing war has affected the internet, as well as how the internet has been utilized and what effects this has on society. The panelists were Mikko Hyppönen (F-Secure), Catharina Candolin (OP financial group, expert on cyber security) and Peter Sund (CEO of Finnish Information Security Cluster FISC ry). The event was moderated by Johan ’ Julf’ Helsingius, the Chair of the Finnish Chapter of ISOC.

Finnish Internet Forum (FIF) is the Finnish national IGF initiative, in which ISOC Finlands is a major actor.


Link to the recording:

https://livestream.com/accounts/686369/events/10424213/player?width=600&height=338&enableInfoAndActivity=true&defaultDrawer=&autoPlay=false&mute=false