SIY:n jäsenillan vieraana Suomen kybersuurlähettiläs

SIY:n seuraava jäsenilta on keskiviikkona 6. lokakuuta, jolloin vieraanamme on Ulkoministeriön uusi kybersuurlähettiläs Jarmo Sareva. Hän kertoo mitä Internetin ja kansainvälisen politiikan herkillä rajapinnoilla tapahtuu juuri nyt ja mitä jatkossa on odotettavissa. Tämä on myös meille erinomainen tilaisuus kertoa omia näkemyksiämme ja antaa panoksemme Suomen virallisiin linjanvetoihin internet governancen ja kansainvälisen digitaalisen yhteistyön suhteen.

 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös TIVIAn muiden jäsenyhdistysten jäsenet.

Paikka on Meeting Park Kamppi, Salomonkatu 5 C.  Tilaisuus alkaa klo 18.  Osallistuminen etänä on myös mahdollista.

Ilmoittautuminen siy (a) julf.com, cc: yrjo_lansipuro (a) hotmail.com 1.10. mennessä, mutta mielellään tietysti jo aikaisemmin tilojen ja tarjoilun mitoituksen helpottamiseksi.

***

Tiedoksi ja kalentereihin merkittäväksi myös SIY:n sääntömääräinen syyskokous, jonka hallitus on sopinut pidettäväksi illalla tiistaina 23. marraskuuta ravintola Vltavan Havel-kabinetissa.  Tarkka kellonaika varsinaisessa kutsussa.