Suomen Internet-yhdistys - SIY ry

Blogi

Blogi kuukausinäkymä

Suomen Internet-yhdistys, ulkoministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö ja eduskunnan tulevaisuusvaliokunta järjestivät yhteistyökumppaneidensa kanssa Finnish Internet Forum -tilaisuuden Pikkuparlamentin auditoriossa 26.4. klo 8.30−14.00. Finnish Internet Forum järjestettiin nyt kahdeksannen kerran. Auditorio oli täynnä, verkkolähetyksellä oli  lähes 400 katsojaa ja keskusteluun Twitter-seinällä osalistui lähes 80 henkilöä. Tilaisuuden juontajana oli Suomen Internet-yhdistyksen varapuheenjohtaja Jorma Mellin.

Viimeksi muutettu: 
Perjantai, 16 kesäkuu, 2017 - 13:33

Internet on näyttänyt alkutalvesta ihan samalta kuin syyskesällä.  Mikään ei ole kertonut käyttäjälle että syys-lokakuun vaihteessa   internetin hallinnassa oli tapahtunut historiallinen muutos.

Viimeksi muutettu: 
Perjantai, 9 joulukuu, 2016 - 20:10

Juhannuksen ja kesälomien autioittamaan Helsinkiin saapui pyhien jälkeiseksi viikoksi 1 400 kokousvierasta, joiden läsnäoloa julistivat  isot kirjaimet ja numerot Finlandia-talon seinällä: ICANN 56.  Useimmille ohikulkijoille varmasti täysi mysteeri, vaikka  suomalaisessa mediassa olikin yritetty selvittää, mitä väkeä ja miksi.  Joka tapauksessa, marmoriseinien sisällä Internetin tunnistejärjestelmiä koordinoiva Internet Corporation for Assigned Names and Numbers piti yhtä kolmesta tämänvuotisesta suurkokouksestaan. Suomi oli lyhyellä varoitusajalla tarjoutunut isännöimään sen Panama Cityn sijasta.

Viimeksi muutettu: 
Perjantai, 16 kesäkuu, 2017 - 13:26
Tagilistaus: 

Internetin domain-nimien ja muiden tunnisteiden teknisestä koordinaatiosta vastaava Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) tuotti kaksi hyvää uutista kokouksessaan Marrakechissa Marokossa maaliskuun alussa, toisen niistä erityisesti Suomen kannalta: ICANN:n kesäkuun kokous pidetään Helsingissä 27.–30.6.  Se oli alun perin tarkoitus pitää Panama Cityssä, mutta jouduttiin siirtämään pois zika-viruksen uhan alta.

Viimeksi muutettu: 
Torstai, 31 maaliskuu, 2016 - 09:12
Tagilistaus: